25 szobás Hotel Budapesten

A Hotel prémium kategóriás szálláshely, központi fekvéssel, minőségi olasz étteremmel kiegészítve. Magántulajdonban lévő, teher és mindenféle tartozásmentes ingatlan. Önálló 350nöl telken álló, cc. 1100m2-es épület, melyben 25 szoba van egységesen berendezve.
A szobaárak szezonálisan változnak 59€ - 149€ között, de a kiemelt időszakokban 200€ felett is történik értékesítés. A szállodának a vendégelégedettsége és a kihasználtsága is magas, ami több mint 90% éves szinten (2017-es adat). A telítettséget törzsvendégek és a nemzetközi szerződések biztosítják. A hotelnek vannak egyéb fizetős szolgáltatásai is, mint pl. saját parkoló, saját mosoda, minibár, városnéző programok, bérautó közvetítés, rendezvényszervezés. A 70 fős étteremhez tartozik 2 szezonális terasz is, minőségi bútorokkal berendezve, 50 fő részére.
A hotel absolute időtálló minőség, klasszikus dizájn, ősfás kerttel, saját parkolóval. Az épület korhű, századfordulós stílusban épült 1997-ben. A szálloda 2014-ben teljesen újjá lett építve, az energetikai fejlesztése tartalmazta a szolár-rendszer kiépítését, az osztrák szabványnak megfelelő hőszigetelést, a teljes víz- és elektromos hálózatot, a led technológiát a teljes épületben és az infrás csaptelepeket a víztakarékosság érdekében. 
Újak a külső nyílászárók (4.7cm vastag hangszigetelt üveggel), a belső tűzálló szobai ajtók, a teljes tűzjelző rendszer, a biztonságtechnikai kamerarendszer, a szobai kártyás beléptető-rendszer, amelyek ma már feltételei a nemzetközi partneri-szerződéseknek. A felújítás során ki lettek cserélve a klímagépek, az informatikai rendszer, a Hd tv-k, a lift (akadálymentesített) és az egyedileg gyártott szobai bútorok is.


Ár

:

8M EUR

Alapterület

:

1100m2

Telek terület

:

350nöl

Szobák száma

:

25

Építés éve

:

2014

Ingatlan állapota

:

Felújitott

Épület szintjei

:

4

Tájolás / Kilátás

:

Panorámás

Erkély

:

Van

Pince

:

Van

Fűtés

:

Egyedi

Fürdő és WC

:

Külön is meg egyben is.

Parkolás / Garázs

:

Felszíni beálló


Vissza a listához