A The Village villapark a III. kerület egyik legkedveltebb részén a Római parton

Már csak 3 db kulcsra kész luxus családi ház eladó

A The Village villapark a III. kerület egyik legkedveltebb részén a Római parton helyezkedik el. A fákkal borított zöld alapterület ( 27664 nm ) kevesebb, mint 16%-án ( 4207 nm ) csupán pár méterre a Duna partjától 22 minimál stílusú villa 16 apartmannal, 4 db 20 beállásos csónakházzal, 1 közösségi épülettel, 1 portával, és egy kültéri medencével kerül kiépítésre. Az önálló, egyedi mégis összeségében egységet képező különleges villák a természet elemeit hordozzák magukkal, kialakításukat pedig a kényelem és szabad érzés ihlette. Az épületek, könnyed elrendezését a hatalmas alapterület, valamint a rajta kialakított park, játszótér, az utak menti zöldsávok, járdák, a tágas elő- és hátsókertek csak még szabadabbá teszik, közvetlen telekkapcsolata a folyóparttal pedig egyfajta exkluzivitást teremt.

A Duna közelsége, a parton kiépült szabadidő elemek, valamint a környezettel összehangolt villa-park együttesen adják meg azt az életérzést, melyre mindenki vágyik, előnyös elhelyezkedése pedig tökéletes kompromisszumot nyújt a jó közlekedési lehetőségekkel bíró, nyüzsgő városi élet és a kertváros csendes, idilli hangulata között.

A III. kerület ad helyet több neves és kiváló iskolai intézménynek, többek között az igen kedvelt British School-nak (BISB), az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumnak, az Óbudai Waldorf Iskolának, a Krúdy Gyula Iskolának és az IBS-International Business School-nak, mely nagy választék igen vonzó lehet a fiatal gyerekes családok számára.


Ár

:

700M HUF + ÁFA / db

Alapterület

:

 

Telek terület

:

 

Szobák száma

:

 

Építés éve

:

 

Ingatlan állapota

:

 

Épület szintjei

:

 

Tájolás / Kilátás

:

 

Erkély

:

 

Pince

:

 

Fűtés

:

 

Fürdő és WC

:

 

Parkolás / Garázs

:

 


Vissza a listához