Club Hotel Hortobágy - Máta

A Hotel Hortobágy-Máta pusztán, a Hortobágyi Nemzeti Park területén fekszik, Máta puszta és Hortobágy település között, a Hortobágy folyó északi oldalán. Az ingatlan belterületi besorolású, de a körülötte levő területek még külterületként vannak nyilvántartva. A település Budapesttől kb. 200 km-re fekszik, illetve Debreceni nemzetközi repülőtértől 30 km-re található.

58 szobás, négycsillagos szálloda földszint + tetőtér beépítésű, hagyományos magastetős kialakítású. Alaprajzilag U-alakú, oldalfolyosós rendszerű, melyet a hátranyúló szárnyak közé épült uszoda zár le, így egy zárt belső udvar alakult ki, ahol széltől védetten lehet napozni. 54 db kétágyas valamennyi fürdőszobával, színes tv-vel, telefonnal, minibárral és erkéllyel felszerelt és 4 db lakosztály található a főépületben - hálószoba nappali, fürdőszoba résszel, mini-bárral, telefonnal, televízióval felszereltek. Az épület 4 db beépített felvonóval rendelkezik.

A hotel főépületét 20 db kétszintes üdülőház veszi körül, szintenként egy-egy apartmannal (100 m2). Apartmanonként 2-4 db kétágyas szobával, nappalival, konyhával, fürdőszobával. Az apartmanok egymástól lezárhatók, külön bejárattal rendelkeznek, de egy társaság esetén össze is nyithatók. Az üdülőházak egyedi gázkazános központi fűtéssel, illetve meleg vízellátással rendelkeznek. Minden házhoz egy istállót is építettek.

A hotel főépületében kapott helyet a fedett uszoda, egy nagyobb, 25 m-es, feszített víztükrű- és egy kisebb, meleg vizes medencével, mely egyben pezsgőfürdő is. Az uszodából napozókert nyílik. Az uszoda-komplexum száraz szaunával, gőzfürdővel, pezsgőfürdővel, fitnesz-teremmel, szoláriummal, masszázzsal és pool-bárral egészül ki. Az uszoda mögött nyitott sportpályák várják vendégeket: salakos teniszpályák, homokos strandröplabda pálya, kispályás futballpálya. A szálloda saját fúrt kútból származó gyógyvízi minősítésű termálvízzel rendelkezik, melynek vize bizonyos összetevőiben jobb, mint a hajdúszoboszlói termálvíz. A termálkút 62°C-os vizével, valamint a több mint 350 m2 összfelületű napkollektorokkal megoldott az épületek és a medencék fűtése, valamint a használati meleg víz előállítás.

250 fő befogadására alkalmas, elegáns terem és egy 80 fő befogadására alkalmas Magyaros étterem. Az éttermekben a magyaros és helyi specialitások mellett a modem konyha remekei is megkóstolhatok. A vendégek rendelkezésére áll továbbá egy 30 fős drinkbár és a szabadtéri rendezvények lebonyolítására, egy 200 fős terasz.


Ár

:

1.750.000.000 HUF+ÁFA

Alapterület

:

12.028 m2

Telek terület

:

39,5 hektár

Szobák száma

:

58 + 4 lakosztály

Építés éve

:

 

Ingatlan állapota

:

Épület szintjei

:

 

Tájolás / Kilátás

:

 

Erkély

:

 

Pince

:

 

Fűtés

:

 

Fürdő és WC

:

 

Parkolás / Garázs

:

 


Vissza a listához