Dunaville társasházak - Oázis a város közepén

A Dunaville társasházak közvetlenül a Mosoni Duna partján kerülnek megépítésre és ezáltal egy exkluzív életminőséget biztosítanak az ott lakóknak. A kiváló elhelyezkedésből adódóan 3-5 perc sétával Győr belvárosának legfontosabb közösségi életterei és a város vérkeringéséhez és lüktetéséhez kapcsolódó közösségi pontok közvetlenül elérhetőek. 

A kialakításra kerülő 178 db lakás valamint a 164 db mélygarázs olyan technikai paraméterek szerint kerülnek megvalósításra, melyek biztosítják az erre irányuló törekvésünket.

- Az eltérő méretű otthonok kialakításánál minden esetben a kiváló használhatóságot tartottuk szem előtt.
- A lakások mindegyike padlófűtéssel kerül kivitelezésre.
- A legmagasabb minőségű 3 rétegű, hőszigetelt külső redőnyökkel ellátott nyílászárók beépítése biztosítja az elvásásoknak való megfelelést.
- Klíma előkészítés és igény szerinti elhelyezés az egyes ingatlanokba oly módon, hogy a felhasznált készülékek minden esetben elburkolt helyen kerülnek beépítésre, ezáltal garantálják a megtervezett egységes rendkívül modern arculat megőrzését.
- Olcsó üzemeltetés a felhasznált technológiák okán.
- A kialakításra kerülő mélygarázsban biztosítjuk az elektromos töltőhelyek létrejöttét.
- Igény szerint teljes kulcsrakész állapot biztosítása vevőinknek.

Győr városa az elmúlt évtizedekben rendkívüli fejlődést produkált, sok szempontból szinte kivételes módon az ország egészét tekintve. A fejlődés fő mozgatórugója az Audi Hungária Zrt., mely alapjaiban változtatta meg a város dinamikáját és ehhez kapcsolódott egy olyan városfejlesztési koncepció, melynek egyik középpontja a Széchenyi István Egyetem kiemelt szerepe.

Az elkövetkezendő években az eddigi fejlődés további dinamikát fog mutatni és olyan innovációs fejlesztések valósulnak meg Győrben, melyek garanciát nyújtanak a még magasabb számú munkahelyek, egyetemi oktatási helyek, kutatói pozíciók létrejöttéhez. A jelenleg Győrben tanuló mintegy 12000 nappali tagozatos hallgatói létszám jelentős növekedése várható és a város egyre elismertebb nemzetközi szerepet vív ki magának mint kutatási és fejlesztési központ. A rendelkezésre álló szellemi tőke eredményeként startup centrumként is dinamikus fejlődés vizionálható a városban.

Az eddig ismertetett és röviden felsorolt indokok alapján jól látható, hogy mind a munkaerőpiac, mind pedig az oktatás és fejlesztés oldaláról jelentős keresleti igény generálódik a városban, mely a megfelelő lokációban, a szükséges minőséggel párosítva a megépítésre kerülő lakások értékesíthetőségét, jó kiadhatóságát és egyben értékállóságát is a piacon folyamatosan biztosítják.


Ár

:

400miiló

Alapterület

:

900m2-1100m2

Telek terület

:

56.000m2

Szobák száma

:

176 lakás

Építés éve

:

 

Ingatlan állapota

:

Építésí Telek

Épület szintjei

:

 

Tájolás / Kilátás

:

 

Erkély

:

 

Pince

:

 

Fűtés

:

 

Fürdő és WC

:

 

Parkolás / Garázs

:

 


Vissza a listához