Family Residence - Balaton

Egyedi kialakítású ingatlanok, exkluzív kivitelezés

Kapcsolódjon ki Magyarország egyik legszebb helyén, ahol a vízpart egy karnyújtásnyira van, és ha az év bármely szakában idelátogat, gyönyörködni fog a táj rabulejtő szépségében. Csopak egy festői környezetben fekvő hangulatos, családbarát település, ahol játszótérrel, tanösvénnyel, és stranddal várják az idelátogatókat. Azok, akik az aktívabb kikapcsolódást kedvelik, szintén megtalálják számításaikat, hiszen Csopakon áthalad a Balatont övező kerékpárút, nyilvános kondipark került kiépítésre, a víz szerelmeseinek pedig számos vízi sportra van lehetőségük.

Az ingatlanokról

Csopaki újépítésű ingatlan, mely egész évben lakható! Baráti összejövetelek és a pihenés tökéletes helyszíne. Balaton egyik legkedveltebb településén a vízparttól 300 méterre található, ős fás, zárt lakóparki egyszintes épületszárnyban, egyedi megoldásokkal kialakított modern üdülő apartmanok ELADÓK! Az ingatlanok minden igényt kielégítenek, hiszen megtalálhatóak minigarzonok, garzonok galériával, nagy teraszos, kertkapcsolatos, kétszobás kialakítású apartmanok is, melyekhez korlátozott darabszámban gépkocsi beállók leköthetők.

Az ingatlan első osztályú anyagok felhasználásával, és a legmagasabb elvárásoknak megfelelően épül. Emeltszintű szerkezetkész , vagy teljesen befejezett, kulcsrakész lakások közül is választhat, melyek okosotthonokká való átalakítása is lehetséges. Kulcsrakész kivitel esetén a festés, hideg- és melegburkolatok, szaniterek, belső ajtók az Ön ízlésének megfelelően kerülnek kiválasztásra, beépítésre.

Átadás: 2019. október.


Ár

:

250 millió HUF

Alapterület

:

22 nm - 62,1 nm

Telek terület

:

 

Szobák száma

:

1, 2, + 110 nm kertr

Építés éve

:

2019

Ingatlan állapota

:

Új

Épület szintjei

:

1

Tájolás / Kilátás

:

360

Erkély

:

Van

Pince

:

 

Fűtés

:

 

Fürdő és WC

:

Van

Parkolás / Garázs

:

Felszíni beálló


Vissza a listához