Három generációs luxus villa lifttel, medencével és 5 garázzsal a 12. kerületben

Miért költözzünk a XII. kerületbe? Budapest XII. kerülete, más néven a Hegyvidék, méltán rászolgált erre az elnevezésre. Budapest egyik legmagasabb pontján fekvő kerülete, híres kiránduló és különféle szabadtéri szórakozást biztosító helyszíneiről, valamint lenyűgöző panorámája joggal csábítja oda az családos, vagy akár egyedülálló érdeklődőket.

Budapest XII. kerületét északról a II. kerület, nyugatról az I. kerület és délről a XI. kerület határolja. Keleti határa egyben Budapest határa is. Tömegközlekedéssel és autóval is remekül megközelíthető. Számos autóbusz indul a Széll Kálmán térről,amelyekkel gyorsan el lehet jutni a kívánt úti célhoz.

A XII. kerület lakóinak történetében megtaláljuk Jókai Mórt, aki a belváros zsúfoltságából menekülve alkotta meg számos remek művét a budai villájában. Előkelő, vagyonosabb emberek előszeretettel választják ezt a környéket lakhelyül, hiszen nemcsak gyönyörű, de itt az ingatlanjaiknak valódi értéke van, gyermekbarát, remek választás időszakos vagy hosszú távú célokhoz. A közbiztonság kulcsfontosságú kérdés a kerületben, éppen ezért statisztikai adatok alapján is kimutatható, hogy ez az egyik legbiztonságosabb budapesti kerület.

Az első szint egyik részén, 80 négyzetméteren található egy wellness részleg, beltéri medencével, négy férőhelyes finn szaunával, két személynek kényelmes jacuzzival, bárpulttal és egy fürdőszobával. A telek igen előnyös helyen terül el, hisz a páratlan panorámával párosul a tény, hogy zsákutca lévén a környék csendes és békés. Az épülethez tartozik még egy mélygarázs, ami öt-hat gépjárműnek is kényelmes helyet biztosít parkolásra, a lift természetesen innen is elérhető.


Ár

:

399millió

Alapterület

:

888

Telek terület

:

1425nm

Szobák száma

:

8

Építés éve

:

1996JJ

Ingatlan állapota

:

Épület szintjei

:

4

Tájolás / Kilátás

:

Panorámás

Erkély

:

Van

Pince

:

Van

Fűtés

:

Cirkó

Fürdő és WC

:

Külön is meg egyben is.

Parkolás / Garázs

:

Teremgarázsok


Vissza a listához