Panzió és Étterem többfunkciós épület Ajka városközpontjában

Ajka város központjában eladó 6 szobás apartman ház 578 nm alapterülettel 3 szinten és 957 nm-s telken. Az épület a 2004-s években épült, kiváló kialakításának köszönhetően több funkciós felhasználást biztosít a leendő tulajdonosnak. A jelenlegi tér felosztás nagyon jól hasznosítható és egyben igény szerint átalakítható.

Az alsó szinten 1 db nagy rendezvényterem, 1 db kisebb terem bárral felszerelve, amit ételliftes kapcsolat köt össze a konyhával, továbbá 2 db több személyes elkülönített női/férfi mosdó található, 1 db nagyméretű személyzeti öltöző zuhanyzóval, 1 db kisebb taroló helyiség és 1 db nagyobb tárolóhelyiség a gépészettel közösen.

A földszinten található az étterem, ami bárral és recepcióval rendelkezik és nagy terasz nyílik a belvárosra nézve. További helyiségek a konyha, hús és zöldség előkészítő, mosogató és tálaló, száraz raktár és egy mosdó.

Az első emelten nagy előtérrel 6 db szoba van, mindegyik saját fürdőszobás, WC és zuhanyzóval felszerelve és a szobákhoz 1 db szerviz helyiség tartozik.

Az egész épületre jellemző az állandó tisztaság és állapotmegőrzés karbantartással és felújítással. Az udvar saját gépjármű parkolóval rendelkezik.

Az épületet bátran ajánlom azoknak, akik valamilyen vállalkozási lehetőséget keresnek vagy látnak benne, hiszen a kialakítása átgondolt, a nagy termeket felosztva akár további apartmanok vagy más funkciójú helyiségek is kialakíthatók benne. Kiválóan alkalmas lehet például egészségház különböző kezelésekkel vagy szolgáltatóháznak, mint fodrász, manikűr, masszázs stb., de akár komplett magánorvosi klinikaként is azonnal működésbe állítható.


Ár

:

Érdeklődésre

Alapterület

:

578 m2

Telek terület

:

957 m2

Szobák száma

:

 

Építés éve

:

2004

Ingatlan állapota

:

 

Épület szintjei

:

3

Tájolás / Kilátás

:

 

Erkély

:

 

Pince

:

 

Fűtés

:

 

Fürdő és WC

:

 

Parkolás / Garázs

:

Felszini parkoló


Vissza a listához