Siofok 5 csillagos Boutique Wellness Hotel Complex Project

Egy különleges befektetési lehetőséget, egy 5*-os szállodát ajánlunk Siófok legszebb részén

A szálloda a villasoron található, 2 percnyi sétára a Balatontól. Egy teljes gépészeti és technológiai felújítás eredménye képpen 15 szoba valamint 3 lakosztály, egy teljesen felszerelt sushi konyha és bár, egy wellness részleg valamint 18 belső, saját parkolóhely lesz összesen.

Az épületkomplexum teljes kivitelezése még nem fejeződött be. A 776 m²-es 4 szintes épületben egyelőre 6 szoba és 1 lakosztály készült el maradéktalanul, a többi is gépészetileg teljesen kész van, burkolási és szerelvényezési munkák vannak már csak hátra. A 90 m²-es wellness épület befejezése is folyamatban van, valamint a 248 m²-es étterem építése is elkezdődött.

Az épület különleges, exkluzív, Indiából, Egyiptomból és Japánból vásárolt anyagokból lett újjáépítve. Az épületben minden létező elektromos- és gépészeti dolog is magas minőségű eszközökkel lett kicserélve/felújítva, mint pl víz- és csatornahálózat, új fűtésrendszer olasz radiátorokkal, új hűtő/fűtő klímarendszer, új tűzvédelmi berendezés, új kültéri- és beltéri biztonsági kamerarendszer éjjel is látó kamerákkal, mozgásérzékelős dizájn világítás folyosókon és lépcsőkön, fényérzékelős dekorációs világítások, egyebek.


Ár

:

2M EUR+ÁFA

Alapterület

:

 

Telek terület

:

 

Szobák száma

:

18

Építés éve

:

2019

Ingatlan állapota

:

Új

Épület szintjei

:

 

Tájolás / Kilátás

:

 

Erkély

:

Van

Pince

:

Van

Fűtés

:

Felújitott

Fürdő és WC

:

Van

Parkolás / Garázs

:

Van


Vissza a listához