Szálloda és Gyógyfürdő Wellness központ Leányfalu Projekt

Budapest közvetlen környezetében, a tőle 15 km-re északra fekvő dunaparti Leányfalu település centrumában épül az a négycsillagos szálloda-wellness központ, amelyben 270 szobaegység kap helyet, s amelyhez Magyarországon eddig egyedülálló módon dunai yachtkikötő is kapcsolódni fog.
Leányfalu megközelítése a fővárosból közúton a Szentendrei úton észak felé történik, az út kb. 20-25 percet vesz igénybe, Szentendre után az ősfás környezetű út közvetlenül a Duna mellett halad.
Különösen meggyorsítja a közlekedést a nemsokára megépülő Budapesti körgyűrű szakasz, amely Szentendre előtt biztosít majd becsatlakozást az utazóknak.

A kb. 2,5 hektáros építési terület a település központjában, a közút mentén közvetlen a Duna melletti ősfás, vadregényes környezetben helyezkedik el. Közvetlen szomszédságában található a Strandfürdő, ahol télen is működő fedett uszoda áll a látogatók rendelkezésére.
A Duna folyásával párhuzamosan hosszanti téglalap alaprajzú telek Strandfürdőhöz közelebbi részén alakítjuk ki a közel 15000 m2 össz szintterületű épületegyüttest, amelynek szélén a termálvizet hasznosító wellness-gyógyfürdő tömb helyezkedik el, megteremtve így a funkcionális összeköttetést a stranddal is.
A három, - helyenként négyszintes épületegyüttes egy főúttal párhuzamos szárnyra és négy rá merőleges épületszárnyra tagozódik, melyben közel 270 szobaegység, konferenciatermek, étterem, társalgók, kávézók helyezkednek el.
A területet a Dunától csupán egy keskeny parti sáv választja el, ahol egy sétány és egy kerékpárút kap helyet.
A project szerves része az épületegyüttes előtt elhelyezkedő yacht kikötő, amihez kiszolgáló létesítmények, panorámás étterem és tankolási lehetőség is kapcsolódna.


Ár

:

990.000.000 HUF

Alapterület

:

18.000 m2

Telek terület

:

2.5 hektár

Szobák száma

:

270 + konferencia te

Építés éve

:

 

Ingatlan állapota

:

Új

Épület szintjei

:

4

Tájolás / Kilátás

:

 

Erkély

:

Van

Pince

:

Van

Fűtés

:

 

Fürdő és WC

:

 

Parkolás / Garázs

:

 


Vissza a listához