XV. századi Mediterrán villa Costa De Maresme Barcelona

Barcelona legszebb ingatlanjai között van nyilvántartva. Costa del Maresme illetve Costa de Barcelona a Földközi-tenger partja mentén található, néhány kilométerre Barcelona városától északra. A Maresme terület a tenger és a Serralada Litoral dombjai közötti területet foglalja magában.

Tulajdonjog szerzése magánhasználatra vagy turisztikai üzemeltetésre. Tökéletes olyan családok, csoportok vagy párok számára, akik élvezik a luxust és a függetlenséget utazáskor. Használja ki a teljesen bútorozott, egyedülálló villák nagy tereit és magányát. A vendégek kedvükre főzhetnek, pihenhetnek és fedezhetik fel a környéket és ismerkedhetnek a helyi kultúrával.

Ezek a „Masiá”-k, katalánból fordítva „középkori földesúri kúriák a XV-XVI. századi épületek és jelen terület mindig is királyi székhely volt.

A főépület háromszintes:
Első emelet: Lenyűgöző előcsarnok kő lépcsővel, kandallóval ellátott nappali, könyvtár / szalon, kandallóval ellátott étkező, ahonnan nagy teraszajtók vezetnek a teraszra és a kertbe.
Második emelet: Fürdőszobával és öltözővel kandallóval, valamint nappalival, hálószobával és fürdőszobával rendelkező apartman, illetve mosókonyha
Harmadik szint: Két lakosztály saját fürdőszobával

Második ház kétszintes:
Konyha - étkező – nappali. Két hálószoba fürdőszobával

Harmadik ház kétszintes:
Nagy nappali szoba / étkező- konyha Három hálószoba fürdőszobával úszómedence - gondnoki rezidencia riasztóval Öntözőrendszer és víztartály, összesen több mint 2 millió liter villamosenergia-termelő kapacitással.Ár

:

Érdeklődésre

Alapterület

:

2000m2

Telek terület

:

40.000m2

Szobák száma

:

11

Építés éve

:

XV. század

Ingatlan állapota

:

Épület szintjei

:

3

Tájolás / Kilátás

:

 

Erkély

:

Van

Pince

:

 

Fűtés

:

 

Fürdő és WC

:

11

Parkolás / Garázs

:

Van


Vissza a listához