Biatorbágy kertvárosi részén mediterrán luxus családi ház

Biatorbágy belterületének egyik kedvelt kertvárosi részén (Zöldsziget lakópark) aszfaltos út mellett eladó egy 564 m2 hasznos alapterülettel rendelkező, belső kétszintes újszerű mediterrán luxus családi ház, óriási, szabályos formájú 1443 m2 telken, 50 m utcafronttal, külön-külön is használható (összesen 3) lakrésszel.

Az ingatlanban összesen: kilenc szoba, három teljes értékű fürdőszoba (ebből kettő kádas, egy zuhanyzós) + két külön wc, egy nagy méretű gardrób, két konyha és két tároló található. Továbbá rendelkezik egy kétállásos, 44 m2 területű fűtött garázzsal és egy minden extrával (feszített víztükör, fűtött, színterápiás, masszázs és élményelemekkel) felszerelt 48 m3-es belső medencével is. A világos medencetérből, illetve a hatalmas nappaliból egyaránt kijuthatunk a szabadba pihenni a 60 m2-s pergolás teraszra. A kb.: 1000 m2 területű intim kert gondozott és növényekkel teljesen körbezárt, egyik irányból sem engedi be a kíváncsi tekinteteket. A kert természetesen automata öntözőrendszerrel is ellátott. A ház egy éve teljes felújításon esett át, amely nemcsak a gépészetet érintette. Automata, programozható alumínium redőnyök, valamint távolról is menedzselhető videós kaputelefon-, riasztó- és kamerarendszer gondoskodik a lakók maximális biztonságról. Parkolás a telken belül további két (vagy négy) autónak, előtte akár plusz 12! autónak is kényelmesen lehetséges.

Az ingatlan impozáns mérete ellenére “rezsi független”, mivel a meglévő 40 m mély fúrt kúthoz és a 20 kWp teljesítményű napelem rendszerhez felszerelésre került egy 53/28 kW teljesítményű York (ipari) hőszivattyú is. De vész esetére tartalék maradt egy prémium 64 kW gázkazán is. Innentől az új tulajdonos független lehet, akár Svájc…:-) Ritkaság, hogy az épület minden szintje 50 cm vastag monolit vasbeton födémmel, illetve körbejárható medence szerviztérrel rendelkezik. Továbbá a teljes ház 3 cm vastag környezetbarát perlit hőszigetelést kapott. A kivitelezés során ötvözték a mai modern stílust a természetességgel, az egyedileg ide gyártott 3 rétegű hőszigetelt tömör bükkfa nyílászárók egész évben becsempészik a házba a természet hangulatát. BIT, óvoda, általános iskola, illetve boltok séta-, míg a buszmegállók 100 m, a vasútállomás 2 km távolságra. A ház eredetileg 2006-ban épült (válogatott labdarúgó és családja részére). Aki szeretne Budapesttől, illetve az M0-M1-M7 autópályáktól pár km-re, egy élhető, fejlődő és trendi településen élni, mindezt csendes lakókörnyezetben, jó szomszédsággal, az máshol biztosan nem talál jobb lehetőséget.


Ár

:

Érdeklődésre

Alapterület

:

564 m2

Telek terület

:

1443 m2

Szobák száma

:

 

Építés éve

:

 

Ingatlan állapota

:

Újszerű

Épület szintjei

:

2

Tájolás / Kilátás

:

 

Erkély

:

 

Pince

:

 

Fűtés

:

 

Fürdő és WC

:

 

Parkolás / Garázs

:

 


Vissza a listához