Family house in Budaörs with a large plot for sale

Budaörsön, újszerű, egyszintes, 70 m2-es, téglából készült, cseréptetővel fedett önálló panorámás, minden közművel ellátott (víz, gáz, villany, csatorna, net, tv) családi ház nagy telekkel eladó!

Nappali + konyha + 1 háló + 2fürdőszoba, külön wc és egy nagy kerti pavilon is található a kert végében.

Csendes aszfaltozott utcában, nyugodt családias környezetben található az ingatlan. Ez a terület nem annyira ismert, de folyamatosan fejlődik, egyre több család választja lakhelyéül, közel van Budapesthez és a budaörsi infrastruktúra innen is elérhető. Új házak épülnek, de nem lesz olyan zsúfolt mivel 10%-ot lehet beépíteni.

Környéken vonat, busz- Kelenföldre visz a metróhoz, bevásárlási lehetőségek (Tesco, Auchan, Ikea, Decathlon, könnyen megközelíthető Budaörs belvárosi része, ahol minden megtalálható) Autóval Budára beérni kb. 10 perc.

A házat a család saját részre építtette, ezért odafigyeltek a hosszú távú használhatóságra. Igény szerint sok további fejlesztési lehetőséget rejt magában.

A kert végében van egy kisház, ami kb. 10m2, benne villany, illetve a víz le van vezetve a kertbe a házig. A kertben található egy nagy kerti medence az 8x3 m-es és vízforgatós.

Jelenleg beköltözhető állapotban van, viszont nagy felújítások nem történtek a használat alatt. A fűtés és villany kedvezményes keretbe bele lehetett férni.


Price

:

For interest

Area

:

70 m2

Land plot

:

1217 m2

Rooms

:

 

Year of construction

:

 

Condition of property

:

 

Building levels

:

 

Orientation / View

:

 

Balcony / gallery

:

 

Basement

:

 

Heating

:

 

Bath and toilette

:

 

Parking / Garage

:

 


Back to the list