Álom Otthon Budaörs központi részén

Budaörs központi részén, kitűnő fekvéssel, mindenhez közel, mégis intim környezetben a hegyoldalon, eladó egy exkluzív nagy alapterületű villa, rendezett, növényekkel teli kerttel, úszómedencével és számos kényelmi szolgáltatással.

Élmények a Mindennapokra:

Wellness Szauna - Elektromos fűtésű finn szauna. Egyszerre akár 3 fő is kényelmesen elfér benne. Úszómedence - Kültéri fűtött medence, sóbontó tisztítási technológiával az egészség érdekében. Jakuzzi - Fűthető beltéri jakuzzi csodás kilátással. Egy zuhanyzóval közvetlenül mögötte.

Pub Biliárd - Profi asztal, kellő szabad térrel az élvezetes játékhoz. Bárpult - Igazi pub hangulat az autentikusan kialakított bútorzat és a sejtelmes félhomály jegyében. Darts - A társasági események egyik központja lehet a szobában található más társasjátékokkal együtt.

Intim környezet

Kedvező mikroklímájú, hosszan benapozott domboldalon, szinte a dombtetőn, alig pár méterre egy természetvédelmi területtől, örök panorámával a völgy felé.

Harmonikus Kert Tervezetten kialakított meghitt kert. Füves részek, nagy fák, buja örökzöldek, sziklakerti elemek dinamikus egyensúlyában. Mindez egy kis faházzal és pergolával kiegészítve.

Nagy teraszok Az óriási teraszokon sok minden elfér: étkező, hintaágy, grillező. A háló előtti akáclugasba bújó külön teraszon jól esik egy kávét meginni, miközben a tájban gyönyörködünk.

Hangulatos belső

Egyedi kialakítású tágas terek, különböző stílusú, de mindig harmonikus, melegséget sugárzó hálók és dizájnos fürdőszobák jellemzik a villát.

Kandalló - Hűvösebb estéken meghitt hangulatot és kellemes meleget varázsol a nappaliba a tűz csendes lobogása.

Tágas terek - A nappali feletti tágas, majd 6m magas tér, a szabadság érzetét kelti. Szinte lebeg benne az egyedileg ide gyártatott óriási csillár.

Technikai Jellemzők

Smart Home funkciók - Biztonsági rendszer - Napelemes rendszer - Napkollektoros rendszer

A ház fűtését és melegvíz ellátását egy Vaillant típusú gáz és napkollektoros komplex rendszer biztosítja, mely rugalmasan programozható. A hűtésről az érintett helyiségekben egyedi klímaberendezések gondoskodnak. Fűthető kocsibeálló. A kertben automata, programozható, több zónás locsolórendszer működik. A medence tisztítása takarítórobottal, vizének egészséges frissentartása sóbontóval történik.


Ár

:

Érdeklődésre

Alapterület

:

500 m2

Telek terület

:

1300 m2

Szobák száma

:

 

Építés éve

:

 

Ingatlan állapota

:

 

Épület szintjei

:

3

Tájolás / Kilátás

:

 

Erkély

:

 

Pince

:

 

Fűtés

:

 

Fürdő és WC

:

4

Parkolás / Garázs

:

Garázs 2 beállós garázs


Vissza a listához