Lovarda Győr közelében egy csendes folyású Dunai ágnál

Győr melletti kis falu, csendes utcájának végén található Lovasudvar (36 ló elhelyezése biztosított), ami közel 2,5 hektáron terül el, erdővel, és a csendes folyású Duna-ággal körbeölelve. Tradicionális családi házzal egybe épített istállóval (17 ló), továbbá egy 6 szobás panzióval, egy könnyűszerkezetes 100m2-es családi házzal. A telek hátsó részén egy nagy pajta van, melynek egyik oldalán található egy újonnan épített 12 ló elhelyezésére alkalmas istálló. A birtokon tovább haladva egy 800 m2 hasznos alapterületű fedett lovarda van, mely alkalmas az egész évben való kikapcsolódásra.

A hátsó részen van még 2db egyenként 800m2-es homokos lovaspálya az egyik világítással felszerelve és egy homokos körkarám öntözőrendszerrel. Ezek mellett vannak kialakítva a lovak pihenésére szolgáló karámok, illetve még 4 ló elhelyezésére alkalmas angol-boxos fa istálló.

Elsősorban befektetőknek, vagy célirányú szolgáltatóknak ajánljuk vagy aki fantáziát lát benne. Egy kis befektetéssel, átalakítással kitűnő falusi turizmusos vendéglátóhellyé, kis hotellé alakítható, esetleg telkek kialakításával lakóházak építésére is alkalmas lehet.


Ár

:

Érdeklődésre

Alapterület

:

 

Telek terület

:

25.000 m2

Szobák száma

:

 

Építés éve

:

 

Ingatlan állapota

:

 

Épület szintjei

:

 

Tájolás / Kilátás

:

 

Erkély

:

 

Pince

:

 

Fűtés

:

 

Fürdő és WC

:

 

Parkolás / Garázs

:

 


Vissza a listához