Etyeki Luxus családi Kúria

A budai hegyekre néző örökpanorámás telek. Közvetlen szomszéd nincsen, csendes zsákutca.

Etyek Budapesttől nyugati irányban az M1 autópályán autózva Pest megye határán a fővárostól mindössze 26 km-re található! Kiváló busz közlekedés, 40-45 perces menetidővel 30 percenként induló járattal juthatunk Budapest Kelenföldi pályaudvarra, ahol a M4 metróval és számos Bkk. járattal a főváros bármely pontját könnyen elérhetjük.

A településen minden megtalálható, ami egy család számára fontos lehet: óvoda, iskola, művészeti iskola a gyerekeknek, orvos, gyógyszertár, posta és a bevásárláshoz egy Príma és termelői piac is.

A település külterületén horgásztó, ami a környék kirándulóhelyeit gazdagítja. A szőlőhegyek lankáin túl a Korda filmstúdiót találjuk. Évente néhány alkalommal bor- és művészeti fesztivál is csábítja ide a látogatókat.

Kialakításában mind kívülről mind belülről az angol György korabeli stílus ihlette, harmonikus színekkel, funkcionális kialakításokkal. Maga a ház úgy lett tervezve, hogy a telek központi részén helyezkedik el.

Emelet :82nm: Három tágas világos szoba, egy gardrób, két fürdőszoba.

A házban szúnyoghálós nyílászárók, magas minőségű burkolatok, csaptelepek, világító testek. A konyhában luxus minőségű gépek. Az elérhető legmodernebb gépészettel, hőszivattyú, felületfűtés és hűtés egyben, szobánként szabályozva, hővisszanyerő szellőztető rendszer BB energetikai besorolás.

Extrák: intelligens otthon, riasztó, kamerarendszer, belső lift, automata garázs-és bejárati kapuzat, kandalló, öntözőrendszer. Az egész házban központi audiovizuális rendszer profi képi megjelenítéssel.


Ár

:

Érdeklődésre

Alapterület

:

211 m2

Telek terület

:

1870 m2

Szobák száma

:

5

Építés éve

:

2023

Ingatlan állapota

:

 

Épület szintjei

:

 

Tájolás / Kilátás

:

 

Erkély

:

40 m2

Pince

:

 

Fűtés

:

 

Fürdő és WC

:

 

Parkolás / Garázs

:

 


Vissza a listához